Video Gertmonas, adversarul României în Liga Națiunilor. Ce spune lituanianul despre duelul cu Cristea și Chipciu

Gertmonas, adversarul României în Liga Națiunilor. Ce spune lituanianul despre duelul cu Cristea și Chipciu
| Foto: FC Universitatea Cluj

Portarul Universității Cluj are șanse mari să fie titularul Lituaniei la meciurile din această toamnă.

Revenit la echipa națională după ce s-a alăturat "studenților", Edvinas Gertmonas a apărat pentru selecționata țării sale în luna iunie și este favorit să fie titular și în campania din Liga Națiunilor, într-o grupă din care face parte și România, alături de Lituania, Cipru și Kosovo.

Mai mult, în cel de-al doilea meci al grupei, goalkeeper-ul în vârstă de 28 de ani îi va întâlni pe colegii săi Iulian Cristea și Alex Chipciu, convocați de Mircea Lucescu la echipa națională a României. Portarul a dezvăluit ce discuții a purtat cu cei doi și ce așteptări are de la duelul direct.

"Mai sunt câteva zile, noi întâi avem meciul cu Cipru. Vreau să mă gândesc întâi la acel meci și apoi la cel cu România. Am vorbit cu ei (n.red - Cristea și Chipciu) și am discutat despre Liga Națiunilor.

Nu a fost nimic special, nu ne-am tachinat în legătură cu meciul. Dacă începeam să facem asta și după pierdem, nu mai e atât de bine (râde).

Sunt fericit că voi juca împotriva lor, e frumos să îți întâlnești colegii la echipa națională. Colegi la club, adversari la națională, e distractiv", a spus portarul.

În actualul sezon, Edvinas Gertmonas a jucat în toate cele 8 partide din Superligă, iar în 5 dintre acestea nu a încasat vreun gol. La echipa națională a Lituaniei, portarul a strâns 11 selecții după debutul din 2015.

Comenteaza