Gertmonas speră că "U" Cluj va menține cât mai mult seria rezultatelor pozitive: "Începutul a fost bun, trebuie să continuăm la fel"

Gertmonas speră că "U" Cluj va menține cât mai mult seria rezultatelor pozitive: "Începutul a fost bun, trebuie să continuăm la fel"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa clujeană este neînvinsă după primele 4 etape din noul sezon al Superligii și a acumulat 8 puncte.

"Studenții" au luat câte 3 puncte cu Hermannstadt și CFR și câte unul cu FCSB și UTA, iar acum se pregătesc de un nou meci tare. Universitatea Cluj întâlnește Petrolul Ploiești, formație ce se confruntă cu probleme interne, însă a obținut rezultate bune în startul sezonului.

Edvinas Gertmonas știe că partida va fi una complicată, însă așteaptă ca echipa clujeană să conitnue seria rezultatelor pozitive și la Ploiești. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Până acum totul a fost bine. Începutul a fost bun, trebuie să continuăm la fel și să vedem unde ajungem. Ne-am odihnit puțin după Derby, dar e deja un capitol închis și trebuie să ne pregătim pentru următoarea etapă. Atmosfera e bună, rezultatele sunt decente, nu ne putem plânge.

Mi-ar plăcea să luăm 3 puncte, de fiecare dată când intrăm pe teren îmi doresc victoria. De când am venit în România am învățat că oricine poate învinge pe oricine. Dacă ne ducem acolo cu gândul la o victorie ușoară, vom fi pedepsiți. Trebuie să fim concentrați și să dăm totul", a declarat portarul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești se va disputa luni, 12 august, de la 19:00. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Petrolul!

Comenteaza