Gerul paralizează Liga Naţională: s-a amânat meciul cu Oţelul

Gerul paralizează Liga Naţională: s-a amânat meciul cu Oţelul
Întâlnirea dintre vicecampioana “U” Jolidon şi Oţelul Galaţi, contând pentru prima etapă a returului Ligii Naţionale la handbal feminin, a fost amânată din cauza căderilor masive de zăpadă din întreaga ţară.

Alte două situaţii similare au fost consemnate în Liga Naţională masculină, meciurile CSM Bucureşti - HC Caraş Severin, respectiv Potaissa Turda - Dinamo Călăraşi fiind reprogramate.

Ninsoarea şi gerul năprasnic care s-au abătut asupra României în ultimele zile au făcut imposibilă deplasarea gălăţencelor la Cluj pentru partida cu "U" Jolidon, programată iniţial mâine. Astfel, oficialii celor două cluburi au ajuns la un consens pentru disputarea acesteia la o dată ce va fi stabilită ulterior. "Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile am hotărât amânarea meciului. Nu ştim în ce dată se va juca, însă această informaţie va fi comunicată în cel mai scurt timp", a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al vicecampioanei.

Înaintea acestui joc "U" Jolidon ocupă locul 4, la egalitate de puncte cu Oţelul, 19, care se situează pe ultima treaptă a podiumului, dar are avantajul golaverajului superior. În altă ordine de idei, handbalista Adriana Stoian, accidentată în minutul 22 al partidei tur din "optimile" Cupei Cupelor cu Dinamo Volgograd (24-29) şi diagnosticată cu entorsă la genunchiul stâng, a efectuat ieri o nouă investigaţie medicală. Potrivit oficialilor clubului clujean, ea ar putea fi indisponibilă timp de o lună. Lista handbalistelor accidentate de la "U" Jolidon este completată de Viorica Şuba şi Raluca Mihai, care acuză afecţiuni ale ligamentelor. Ele vor reveni pe parchet abia în această vară.

 

 

Comenteaza