Gicu Grozav debutează azi sub “tricolor” contra Elveţiei

Gicu Grozav debutează azi sub “tricolor” contra Elveţiei
Atacantul Universităţii Cluj, Gheorghe Grozav, este anunţat titular în partida amicală pe care România o va disputa în această seară contra Elveţiei, la Lucerna.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani va bifa, astfel, prima sa selecţie pentru echipa reprezentantivă. Partida din Ţara Cantoanelor va începe la ora 21:15, în direct la TVR 1.

România joacă în această seară primul meci de pregătire al verii. Elevii lui Victor Piţurcă vor întâlni de la ora 21:15 reprezentativa Elveţiei, formaţie care sâmbătă a produs una dintre surprizele "amicalelor" premergătoare EURO 2012, învingând cu 5-3 echipa Germaniei, una dintre favoritele la titlul european. Victor Piţurcă ar putea miza încă din primul minut pe unul dintre cei mai tineri jucători aflaţi în lotul său, Gheorghe Grozav. Fotbalistul legitimat încă la Universitatea Cluj l-a impresionat pe "Piţi" în meciurile din acest retur de campionat, când a marcat de cinci ori, iar selecţionerul a decis să-l vadă la lucru în partidele test cu Elveţia şi Austria, ultima programată sâmbătă la Innsbruck.

Tânărul jucător al "studenţilor" este monitorizat de mai multe luni de formaţia spaniolă Malaga, iar spaniolii îl vor urmări la lucru şi în partidele echipei reprezentantive. Preţul de transfer al lui Grozav se învârte în jurul sumei de 2 milioane de euro, iar mutarea s-ar putea perfecta chiar în această vară.

(D.S.)

 

 

Etichete
Comenteaza