Gimnasta Larisa Iordache a fost testată pozitiv cu coronavirus

Gimnasta Larisa Iordache a fost testată pozitiv cu coronavirus
| Foto: digi24.ro

Larisa Iordache a fost confirmată cu SARS-CoV-2. Ea se află în izolare și spune că gimnastica a învățat-o să fie o persoană optimistă. 

„Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană... pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiţie şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum... după un test pozitiv la COVID -19”, anunţă pe Facebook Larisa Iordache.

Ea precizează că s-a izolat acasă pentru două săptămâni: „M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medicul. Îmi pare foarte rău pentru acesta veste... ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viaţa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă ştie cum să se de-a peste cap şi să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc linişte! Ceea ce vă doresc tuturor”, adaugă Iordache. Ea a adăugat şi un post-scriptum: „Sper să ne vedem la Naţonale!”.

Larisa Iordache este multiplă campioană europeană şi medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza