Golgeterul CFR-ului, atenţionat de Andone: “Eu sunt şeful!”

Golgeterul CFR-ului, atenţionat de Andone: “Eu sunt şeful!”
Pantelis Kapetanos a avut o reacţie neaşteptată în partida cu FC Braşov când a început să gesticuleze în semn de nemulţumire în momentul în care Ioan Andone l-a scos de pe teren în repriza secundă.

Grecul a fost pus repede la punct de tehnician, care i-a sugerat să-şi vadă de treabă şi să accepte deciziile sale. Ioan Andone a fost şi mai explicit după meci şi s-a arătat deranjat după "derapajul" golgeterului din Gruia.

Fără el în teren, CFR Cluj are probleme, iar asta s-a văzut cam în fiecare meci în care nu a jucat. Pantelis Kapetanos a redevenit în acest sezon atacantul visat de oficialii clubului în momentul în care l-au transferat. În aceste sezon a marcat nouă goluri, iar cinci dintre ele au fost decisive şi au dus echipa în vârful plutonului. În etapa a 17-a a punctat cu Steaua (1-1 în Ghencea), în etapa a 19-a cu FCM Târgu-Mureş (1-0, la Cluj), în etapa 20 cu Gaz Metan (1-1, la Mediaş), în etapa a 22-a cu Sportul (1-1 în Regie) şi în ultima etapă cu FC Braşov, când a adus de unul singur cele trei puncte. Un scurt calcul arată că Pantelis Kapetanos a adus nouă puncte prin golurile sale, iar fără aceste reuşite CFR s-ar clasa în prezent pe locul 6. În ciuda eficacităţii sale, Kapetanos şi-a nemulţumit antrenorul în timpul partidei cu FC Braşov. El a fost schimbat în minutul 64, iar la ieşirea de pe teren a început să gesticuleze, în semn de nemulţumire, însă a fost taxat imediat de Andone, care i-a transmis să se liniştească. "Fălcosul" a explicat ieşirea atacantului după meci şi susţine că nu va face niciodată concesii în privinţa schimbărilor de ordin tactic, indiferent de numele jucătorilor. "A dat el din mâini, s-a trezit să dea din mâini. I-am spus să se liniştească, l-aş fi putut schimba la pauză, a fost decizia mea. Poate nu mă cunoaşte Kapetanos, dar eu nu stau la discuţii de genul ăsta", a explicat Andone.

Adus de CFR Cluj la începutul anului trecut, Kapetanos a jucat foarte puţin în Gruia, fiind lovit mereu de accidentări. La finalul anului 2010, pe când se afla sub contract cu Steaua, Kapetanos s-a operat la menisc şi a început recuperarea, dar în pauza competiţională a fost pus pe liber de formaţia bucureşteană. Rămas fără angajament, el a primit o ofertă de la CFR Cluj şi a acceptat-o imediat. Însă lucrurile aveau să meargă prost pentru jucătorul care participase la Campionatul Mondial din 2010 cu naţionala Greciei. Proaspăt sosit în Gruia, atacantul a început să resimtă dureri la acelaşi genunchi, iar după un control mai amănunţit a aflat că trebuie să repete intervenţia chirurgicală. În martie 2011 Kapetanos s-a operat din nou şi a ratat întreg returul, revenind pe teren abia în luna iunie, într-un cantonament din Austria, după aproape 100 de zile de inactivitate. În tur a stat mai mult în umbra lui Weldon, dar plecarea brazilianului în China l-a propulsat direct în primul "11".

Hadnagy, ironizat de toată lumea

În repriza a doua a meciului CFR - Braşov, atacantul braşovenilor, Attila Hadnagy, a comis un henţ de cascadorii râsului în propriul careu. Centralul Haţegan a indicat penalty, dar lovitura de pedeapsă a fost ratată de Cadu. "Eu n-am văzut aşa ceva în viaţa mea, un asemenea henţ. Cred că se credea la volei şi încerca să facă blocaj la volei", s-a amuzat Andone după meci. Hadnagy a fost ironizat şi de rivalii CFR-ului. "Mi-a plăcut mult,a ieşit bine pe centrare", a spus managerul Stelei, Mihai Stoica.

 

 

Comenteaza