GRATIS la la meciul de baraj dintre CFR Cluj și FCU Craiova

GRATIS la la meciul de baraj dintre CFR Cluj și FCU Craiova

Cu ocazia meciului de baraj de joi dintre CFR Cluj și FCU Craiova 1948, clubul feroviar permite accesul gratuit al suporterilor clujeni pe stadion, în baza unui bilet cu valoare zero.

„La solicitarea forțelor de ordine și a firmei de pază, pentru buna desfășurare și organizare înaintea meciului de joi seara cu FC U Craiova 1948, intrarea în Tribuna 1 și în Tribuna 2 se va face pe baza unui BILET CU VALOARE ZERO, pentru ca fiecare spectator să se bucure de un loc asigurat în tribune.

Tichetele care vă asigură intrarea gratuită pot fi descărcate online, de aici, iar pentru cei care nu reușesc să intre în posesia lor prin intermediul platformei, le vor putea primi de la porțile stadionului.

De asemenea, cei care își doresc o experiență PREMIUM la duelul cu FC U Craiova 1948, își pot achiziționa, contra cost, bilete pentru Business Lounge-ul de la Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, dar și pentru zona VIP.

Abonații pentru sezonul 22/23 și deținătorii de pachete play-off își vor putea ocupa locurile în baza cardurilor/ pachetelor, fără a fi nevoie de biletul cu valoare zero.

Suporterii care își doresc să-i susțină pe băieții noștri din Peluză își vor putea ridica biletele prin intermediul galeriei (Peluza Vișinie).

Hai CFR”, scrie pe pagina de Facebook FC CFR 1907 Cluj.

Etichete
Comenteaza