Grecu e suspect de ruptură musculară

Grecu e suspect de ruptură musculară
Fundaşul stânga al Universităţii, Constantin Grecu, s-a accidentat la încălzirea dinaintea partidei naţionalei României cu Uruguay, din cauza gazonului.

Fotbalistul a efectuat un prim control medical, alături de doctorul primei reprezentative, Pompiliu Popescu, iar rezultatele au relevat o posibilă ruptură musculară.

Totuşi, există şanse ca accidentarea să fie una mai uşoară şi să fie vorba doar de o întindere.

"Am simţit o durere puternică, în momentul în care am lovit mingea şi a sărit o brazdă din gazon. Am făcut un prim control şi ar fi vorba de o întindere sau chiar o ruptură musculară. Voi mai face încă un set de analize mâine şi atunci voi şti rezultatul concret. Sper să scap uşor pentru că vreau foarte mult să revin în echipă, la Universitatea", a spus Grecu pentru ziuadecj.ro.

Jucătorul Universităţii a fost încurajat de selecţionerul Victor Piţurcă, însă regretă enorm că n-a putut fi pe teren contra vedetelor Uruguayului, într-un meci în care era anunţat titular, şi care s-a încheiat la egalitate, 1-1. "Domnul Piţurcă a vorbit cu mine, m-a încurajat, dar dezamăgirea e mare. Aveam o şansă mare, eram în cel mai înalt punct al carierei mele de până acum. Sper acum să revin pe teren, la "U", să joc foarte bine, să avem rezultate bune, şi să rămân în atenţia selecţionerului. Am doar 23 de ani şi toată cariera în faţă", a mai spus fotbalistul Universităţii. 

Etichete
Comenteaza