Hai România! Naţionala de handbal masculin întâlneşte Polonia, în Sala Polivalentă din Cluj

Hai România! Naţionala de handbal masculin întâlneşte Polonia, în Sala Polivalentă din Cluj
Naţionala de handbal masculin a României joacă duminică seara, de la ora 20.00, în Sala Polivalentă din Cluj, împotriva puternicei formaţii a Poloniei, în preliminariile pentru Campionatul European din 2018.

România vine după un success important repurtat miercuri în deplasare, la Minsk, împotriva Belarus-ului, cu 26-23, un debut cu dreptul în preliminariile europene.

Reprezentativa Poloniei este o formaţie puternică, considerată favorita grupei, care a obţinut locul 4 la Jocurile Olimpice.

Din această grupă, pe lângă cele trei tări mai face parte şi Serbia. La Campionatul European din 2018 se vor califica primele două clasate dar şi ocupanta locului 3 cu cel mai bun punctaj din grupele preliminare.

Federaţia Română de Handbal (FRH) a anunţat că biletele pentru meci se vor putea achiziţiona şi duminică, în ziua meciului, de la Sala Polivalentă, între orele 10.00 şi 20.00.

Meciul va fi transmis de TVR 2.

„Un început de drum care se doreşte a culmina cu Calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020. Un început de drum al lui Xavi Pascual la cârma Echipei Naţionale. Avem patru ani să construim o echipă competitivă. Cred cu tărie că avem jucători care pot face România mândră de Handbalul Masculin. Acum, avem nevoie de sprijinul iubitorilor de Handbal din toată ţara, pentru ca Echipa Naţională de Handbal Masculin să înceapă să păşească pe drumul plin de performanţe al predecesorilor lor. Hai, România! Handbalul, Sport National! ", a declarat Alexandru Dedu, preşedintele F.R.H. pentru tvr.ro.

 

 

Comenteaza