Foto Halep mulţumeşte Clujului pe Facebook. Fotografia de copertă, cât 1.000 de cuvinte

Halep mulţumeşte Clujului pe Facebook. Fotografia de copertă, cât 1.000 de cuvinte

Simona Halep "şi-a tapetat" pagina deFacebook cu postări de la Cluj-Napoca, din cadrul Sports Festival, iar noua ei fotografie de copertă spune cât 1.000 de cuvinte. 

Halep s-a simţit extraordinar la Cluj, dacă e să judecăm după postările făcute pe Facebook: "O seară superbă, la Cluj, la Sports Festival! Ne-am distrat, am râs, am jucat. Mulţumim pentru că aţi venit să ne vedeți şi pentru suport!", este doar unul dintre mesajele publicate de tenismană pe reţeaua de socializare. 

Spectacol de tenis la Cluj, la Sports Festival

Aproape trei ore de tenis de clasă, pigmentat cu bună dispoziţie şi aplauze generoase din partea celor circa 10.000 de spectatori, s-au încheiat sâmbătă, la Cluj Arena, cu mixtul Halep/ Copil – Hantuchova/ Fognini, a treia partidă din demonstrativul de tenis din cadrul Sports Festival.

Distracţia a fost și mai mare la ultimul meci din BT Arena, când cei patru jucători nu au făcut concesii la capitolul glume, gimbuşlucuri sau replici. Antrenorii Andrei Pavel şi Darren Cahill nu au stat pe margine, iar cele aproape trei ore de tenis s-au încheiat în aplauzele asistenţei, mai ales după ce antrenorul australian l-a chemat pe teren pe tatăl Simonei pentru a schimba câteva mingi „împotriva” fiicei sale. 

Stere Halep l-a chemat în teren şi pe primarul Clujului, Emil Boc, iar pentru câteva minute au jucat la simplu. Acelaşi lucru s-a petrecut apoi şi cu Simona, ea schimbând câteva pase cu tatăl ei. Victoria a revenit echipei României, la tie-break (7-4), după ce regulile de joc s-au schimbat de mai multe ori. 

Comenteaza