Handbalistele au speranţe mari de la noul sezon: "Visăm la un nou podium!"

Handbalistele au speranţe mari de la noul sezon:
Echipa de handbal feminin şi-a stabilit obiectivele pentru stagiunea viitoare.

Clujencele s-au reunit la 1 iulie, în Cluj şi au început pregătirea centralizată. "U" Jolidon se află în cantonament la Constanţa, iar apoi echipa va mai susţine un cantonament la Munte, la Vatra Dornei.

Vestea bună pentru fanii Universităţii este că Mihaela Tivadar şi-a prelungit contractul pentru încă un sezon, angajament care îi expirase în această vară. Tivadar are planuri mari în ceea ce priveşte campionatul următor şi speră la o clasare pe podium. Asta, în ciuda plecărilor lui Petroczi, Dincă, Vădineanu, Cartaş şi Ţurcas. "Ne-am obişnuit de câţiva ani să fim tot acolo sus, sperăm să fim şi anul ăsta. Mi-am dorit să rămân la Cluj, mă simt foarte bine aici şi din acest motiv am şi semnat prelungirea contractului. Am mari speranţe că putem să ne clasăm din nou pe un loc fruntaş", a spus Mihaela Tivadar.

În luna august, "U" va susţine trei turnee de pregătire , la Baia-Mare, Cluj şi Ungaria. Campionatul va începe în prima parte a lunii septembrie. În ultima ediţie a Ligii Naţionale de handbal feminin, "U" a terminat pe locul al treilea.

 

Comenteaza