Handbaliştii clujeni, învinşi în meciurile pregătire

Handbaliştii clujeni, învinşi în meciurile pregătire
Retrogradată la finalul sezonului trecut, echipa de handbal masculin Universitatea Cluj se pregăteşte de startul ligii secunde şi are ca obiectiv promovarea imediată.

„U" a participat în perioada 6-7 septembrie la un turneu organizat de Potaissa Turda însă a pierdut ambele partide pe care le-a disputat. În prima zi, „studenţii" au fost învinşi la limită de HC Vaslui, scor 29-30 (19-15), după ce au condus până în minutul 58. Sâmbătă, la Cluj, "U" a fost învinsă de oaspeţii din Ungaria de la Balmazujvaros cu scorul de 33-28.

În ciuda rezultatelor, antrenorul Liviu Jurcă s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi. "Au fost două jocuri bune, mai ales cel cu Vaslui, în care am condus până aproape de final. Pentru tinereţea noastră au fost două meciuri folositoare, mai ales ca în lotul celor de la Vaslui s-au regăsit mai mulţi jucători care au evoluat in prima liga", a spus antrenorul.

În perioada urmatoare, cel mai probabil, echipa de handbal masculin a CS Universitatea Cluj va mai juca doua meciuri de verificare. Startul campionatului este programat pe data de 22 septembrie. În prima etapă "U" Transilvania va sta deoarece în eşalonul secund, seria B, sunt înscrise 13 echipe.

 

Etichete
Comenteaza