Hermannstadt rămâne "victima" preferată a "studenților". "U" Cluj a obținut primul succes al sezonului

Hermannstadt rămâne "victima" preferată a "studenților". "U" Cluj a obținut primul succes al sezonului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a învins trupa sibiană, scor 3-1, în cea de-a doua etapă a Superligii. 

Universitatea Cluj a început excelent partida, iar Blănuță, în premieră titular, a trimis în plasă centrarea lui Dan Nistor (7). Gazdele au continuat să pună presiune, iar același Nistor l-a servit bine pe Masoero, însă Căbuz a respins de sub bară lovitura de cap trimisă de argentinian (14).

Nistor avea în cele din urmă să își treacă numele pe lista marcatorilor. Centralul a dictat penalty cu ajutorul VAR, iar mijlocașul a majorat diferența de la 11 metri (20). Până la pauză, Blănuță a fost pe fază la un șut respins în față și a dus scorul la 3-0 (37).

Oaspeții au reușit să reducă din diferență înainte de pauză prin Bejan (43), însă "studenții" aveau un avantaj confortabil la finalul primei părți, 3-1.

Actul secund a fost ceva mai lipsit de evenimente. După ce Gertmonas a reținut mingea la execuția lui Biceanu (49), "studenții" au gestionat bine avantajul de pe tabelă.

Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a conservat rezultatul și a reușit să obțină primul rezultat important al sezonului.

Așadar, Universitatea Cluj s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Hermannstadt și a înregistrat un nou succes în fața sibienilor. 

Comenteaza