Ianos Szekely s-a despărţit de „U” şi va pleca în străinătate

Ianos Szekely s-a despărţit de „U” şi va pleca în străinătate
Autor a trei goluri pentru „studenţi” în returul campionatului trecut, Ianos Szekely nu va mai îmbrăca tricoul Universităţii şi în retur. Mijlocaşul de bandă nu s-a înţeles la contract cu oficialii „Şepcilor roşii”, pretenţiile sale financiare fiind mult peste plafonul impus de conducerea clujenilor. Szekely a declarat pentru ZIUA de CLUJ că are câteva variante din străinătate şi că sunt şanse mici să evolueze în Liga I.

Szekely a revenit în luna martie la „U", după aproape şapte ani, şi a pus umărul la îndeplinirea obiectivului echipei, care s-a salvat en-fanfare de la retrogradare. Mijlocaşul de bandă a marcat de trei ori, oferind şi alte două pase decisive în partidele jucate pentru „Şepcile roşii". În vară, la fel ca şi alţi 12 jucători, Szekely şi-a încheiat conturile cu echipa clujeană, mai ales că cele două părţi nu au ajuns la un acord în ceea ce priveşte salariul. Conform informaţiilor noastre, jucătorul ar fi solicitat aproximativ 10.000 de euro lunar, în condiţiile în care plafonul impus de conducere la „U" e de trei ori mai mic. Szekely a declarat că va încerca să-şi continue cariera în străinătate. „Nu e nici o problemă, ne-am despărţit în relaţii bune. Am câteva oferte din afară, dar nu mă grăbesc. Cu cei de la „U" nu ne-am înţeles la bani, erau diferenţe foarte mari între ce ceream eu şi ce ofereau ei. În Liga I sunt şanse mici să rămân. Am văzut transferurile de la Universitatea şi am încredere că se pot salva de la retrogradare", a spus Szekely.

În carieră, mijlocaşul a mai trecut pe la Steaua şi Oţelul în Liga I, dar şi la Volga Nizhny Novgorod (Rusia) şi Corona Kielce, în Polonia.

Etichete
Comenteaza