În ziua în care şi-a prelungit contractul, Lemnaru a marcat în victoria Universităţii

În ziua în care şi-a prelungit contractul, Lemnaru a marcat în victoria Universităţii
Universitatea şi-a asigurat serviciile lui Valentin Lemnaru pentru încă doi ani, atacantul semnând ieri prelungirea contractului scadent în vară. Lemnaru (29 de ani) a fost omul finalului de an la Universitatea, marcând de 7 ori în 12 partide disputate în "alb-negru". Atacantul a recidivat şi ieri, când a înscris în meciul câştigat de "Şepci", scor 3-2, contra bulgarilor de la Lokomotiv Sofia.

Lemnaru a declarat pentru site-ul oficial că a decis să-şi lege destinele de „U" pentru încă doi ani şi datorită relaţiei pe care o are cu finanţatorul Florian Walter. Atacantul care a mai trecut pe la Dinamo sau Pandurii în carieră e conştient că returul va fi infernal pentru „studenţi", însă rămâne optimist. „Aveam o datorie morală, în primul rând faţă de domnul Florian Walter, dar şi faţă de club, care m-a ajutat în momente foarte grele. Vreau să ajut atât clubul, dar şi pe mine, de aceea am ales să rămân la Cluj. Va fi un retur foarte greu, cu meciuri dificile, dar noi ne propunem să câştigăm fiecare partidă. Salvarea de la retrogradare cu Universitatea ar fi unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei mele", a mai spus atacantul „studenţilor".

Ieri, Lemnaru a înscris un gol în partida pe care „U" a câştigat-o în faţa bulgarilor de la Lokomotiv Sofia, locul 10 în prima ligă de la sud de Dunăre. Max Nicu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, la prima reuşită în tricoul „alb-negru", pentru ca Adrian Borza să aducă victoria echipei clujene. Antrenorul Mihai Teja a folosit un prim „11" atipic, cu Emil Ninu fundaş dreapta, conform site-ului oficial al „studenţilor": Niculescu- Ninu, Szilagyi, Rada, Gercaliu- Lungu, Neag- Takacs, Calcan, Max Nicu - Lemnaru. Conform programului, clujenii vor mai disputa un singur meci de pregătire până la revenirea acasă, mâine, împotriva echipei FK Donji Srem, penultima clasată în Superliga Serbiei.

„U" va juca prima partidă oficială din 2014 pe 18 februarie, în „Ghencea", contra Stelei. Meciul va începe la ora 18:15, conform anunţului făcut de Liga Profesionistă de Fotbal.

Etichete
Comenteaza