CFR Cluj a mărit lista PLECĂRILOR cu alți 2 jucători. Unul ajunge la ”U” Cluj, altul, în Polonia

CFR Cluj a mărit lista PLECĂRILOR cu alți 2 jucători. Unul ajunge la ”U” Cluj, altul, în Polonia
| Foto: CFR Cluj Facebook

Pe lista plecărilor de la clubul CFR Cluj au mai apărut 2 jucători. Unul dintre fundași e împrumutat la Universitatea Cluj, iar altul a fost transferat definitiv în Polonia. 

Conducerea CFR Cluj a ajuns la un acord cu Universitatea Cluj pentru a-l împrumuta până la finalul sezonului pe fundașul dreapta Andrei Peteleu.

”Mulțumim, Andrei Peteleu!  Cluburile CFR 1907 Cluj și Universitatea Cluj au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului Andrei Peteleu până la finalul acestui sezon

Revenit în Gruia după trei ani, în ianuarie 2023, Peteleu a bifat apariții în tricoul alb-vișiniu. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi urăm multă baftă în carieră”, a transmis clubul din Gruia. 

O altă mutare surpriză este transferul definitiv al lui Bogdan Țîru. CFR Cluj a anunțat în luni seara că s-a despărțit și de fundașul central Bogdan Țîru (29 de ani). Acesta a semnat în Polonia, cu Warta Poznan.

”Mulțumim, Bogdan Țîru! Cluburile CFR 1907 Cluj și Warta Poznań au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Bogdan Țîru.

Revenit în România la începutul acestui an, Țîru a bifat 10 apariții în tricoul echipei noastre. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă”, transmite CFR Cluj.

Comenteaza