Încă o voce importantă îl susține pe Radu Constantea. Boc: "Trebuie să continue munca"

Încă o voce importantă îl susține pe Radu Constantea. Boc: "Trebuie să continue munca"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Edilul nu a ezitat să își exprime susținerea pentru președintele Universității Cluj, care recent a anunțat că se gândește la o posibilă plecare.

Dezamăgit de modul în care formația clujeană a fost tratată după revenirea în prima ligă și de arbitrajele potrivnice "studenților", Radu Constantea a vorbit public despre o posibilă demisie.

După ce Ioan Ovidiu Sabău a declarat că plecarea sa ar fi o pierdere pentru club, Emil Boc și-a exprimat și el susținerea pentru președintele Universității Cluj.

"El trebuie să își vadă de treabă și să continue munca. Cu toții avem dezamăgiri în viață. E un om competent și profesionist. Îl înțeleg, dar nu poți să pleci când ți-e greu. Pe mine nu m-a informat despre asemenea intenții, nici nu l-aș fi primit în birou.

Eu știu ce poate, este un om bine ancorat în cunoașterea fenomenului fotbalistic. El vrea să implementeze un model european la Cluj. Are toată susținerea și suportul Primăriei și a celor implicați în asociația cu care am reconstruit Universitatea Cluj.

Trebuie să meargă mai departe și sunt convins că poate să facă față. Cât timp ești în bătălie lupți! Nu ești Neagoe să faci pasul în lateral. Nu e în caracterul nostru să facem asta. Ne batem până la capăt și apoi vedem ce facem", a declarat Emil Boc la ZIUA Live.

Comenteaza