Încălzire pentru meciul cu “feroviarii”. “U” are test cu Sportul

Încălzire pentru meciul cu “feroviarii”. “U” are test cu Sportul
“U” şi Sportul joacă sâmbătă, de la ora 17:00, într-unul din meciurile de tradiţie din Liga I.

Cele două echipe, înfiinţate în 1919, respectiv 1916, s-au întâlnit de 43 de ori în prima divizie, iar "studenţii" bucureşteni au adunat mai multe victorii, 17 faţă de cele 15 obţinute de clujeni. Pentru "Şepcile roşii", meciul de sâmbătă e ultimul înaintea derby-ului cu CFR, programat marţi, de la ora 21:30, pe Cluj Arena.

Claudiu Niculescu, tehnicianul Universităţii, a recunoscut că îşi va menaja mai mulţi titulari în disputa de azi pentru a evita accidentări sau suspendări înaintea derby-ului. Cu siguranţă, Ovidiu Hoban, Gicu Grozav şi "căpitanul" Lukasz Szukala vor rămâne pe bancă, cei trei aflându-se la un "galben" de suspendare. Inapt pentru partida de azi e şi "Prinţul" Adrian Cristea, autorul golului din "Groapă" fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. "Normal că voi încerca să-mi menajez mai mulţi jucători. Vine meciul cu CFR şi trebuie să ne luăm toate măsurile de precauţie. Cei care sunt în pericol de suspendare pentru partida de marţi nu vor juca împotriva Sportului. În rest, rămâne să mă decid până atunci", a spus Claudiu Niculescu. Astfel, în teren contra Sportului ar putea apărea din primul minut nume precum Drăghici sau Morar, ultimul, autorul unei reuşite contra lui Dinamo. "U" ar putea începe jocul din această după-amiază într-o formulă experimentală, după cum urmează: Bornescu - D. Popa (Neag), Pele, Abrudan, Dauksa - Tulio, Boştină, Păcurar - Cristescu, Drăghici, Morar.

De cealaltă parte, "studenţii" bucureşteni mai păstrează şanse mai mult matematice de rămânere în Liga I. Elevii lui Daniel Isăilă se află pe locul 17, cu 26 de puncte, cinci mai puţine decât FCM Târgu-Mureş, prima echipă aflată peste linia retrogradării. Partida dintre "U" şi Sportul Studenţesc va începe la ora 17:00, urmând să fie transmisă în direct de Digi Sport şi live-text pe ziuadecj.ro.

Comenteaza