Începe săptămâna tenisului la Cluj. Sportivii se luptă pentru 15.000 de dolari

Începe săptămâna tenisului la Cluj. Sportivii se luptă pentru 15.000 de dolari
Aproximativ 100 de jucători profesioniști de tenis din 20 de țări sunt așteptati la Cluj în perioada 26 iulie - 2 august pentru a participa la turneul internațional futures Banca Transilvania Trophy.

Cel mai important turneu de tenis al anului este organizat de Winners Tennis Club si pune în joc premii în valoare totală de 15.000 de dolari.

Cluj-Napoca are cinci reprezentanți în compețitie: Patrick Ciorcilă, jucător al Winners Tennis Club, Ciprian Porumb jr., jucătorul clubului Tenis Club Cluj, Szekely Andras (Dinamo București), Alexandru Jecan (Winners Tennis Club) și Ilie Giurgiu (Universitatea Cluj). Favoritul numărul 1 al turneului este francezul Mathias Bourgue, aflat pe poziția 303 în clasamentul mondial ATP.

Competiția este structurată în două etape, prima dintre ele fiind tabloul de calificări, unde 62 de sportivi, majoritatea români, se vor întrece pentru a intra în a doua etapă a turneului, tabloul principal. În această a doua etapă, meciurile câștigate de jucători le aduc, pe lângă premiile în bani, și mult râvnitele puncte ATP. Duelurile de pe tabloul de calificări sunt programate să înceapă sâmbătă, 26 iulie, la ora 10.00, iar cele de pe tabloul principal luni, 28 iulie, ora 10.00.

Ca de fiecare dată, Winners Tennis Club oferă acces gratuit tuturor iubitorilor de tenis pentru a urmări meciurile de pe cele 6 terenuri oficiale din Parcul Rozelor.

 

Comenteaza