Incredibil! Câte bilete se mai pot cumpăra online la meciul de Fed Cup România - Germania

Incredibil! Câte bilete se mai pot cumpăra online la meciul de Fed Cup România - Germania
Biletele la meciul România - Germania au fost puse în vânzare astăzi, pe website-ul eventim.ro.

Nicio pâine caldă nu s-a vândut vreodată precum biletele la meciul de tenis feminin România - Germania, care va avea loc în 16 şi 17 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj. Puse în vânzare miercuri, acestea sunt ca şi epuizate. Zero bilete online au mai rămas nevândute pentru sâmbătă, iar pentru a doua zi am numărat, la ora publicării acestui articol (24 februarie, 17:27) doar 42 de tichete încă disponibile.

Biletele costă 90 de lei/ zi, nefiind disponibile abonamente. Copiii preșcolari, dar care nu au mai puţin de trei ani, au parte de acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

La precedentul meci de Fed Cup de la Cluj, România - Cehia (2-3), desfăşurat în 6-7 februarie, biletele s-au epuizat de asemenea cu două luni mai devreme, iar partida a realizat un record de asistenţă pentru Sala Polivalentă, peste 7.400 de spectatori.

Întâlnirea dintre România şi Germania va avea loc în perioada 16-17 aprilie, pe un teren cu zgură care urmează să fie amenajat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va prilejui întâlnirea dintre Simona Halep şi Angelique Kerber.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu vor avea loc în ziua de sâmbătă (16 aprilie), urmând ca duminică (17 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și, dacă mai este necesar, meciul de dublu.

 

Comenteaza