Înfrângere pentru voleibalistele de la „U" la Craiova

Înfrângere pentru voleibalistele de la „U
Voleibalistele Universităţii Cluj au pierdut cu scorul de 3-0 meciul cu CSM Craiova, disputat sâmbătă în deplasare.

Clujencele au cedat partida disputată sâmbătă pe terenul voleibalistelor de la CSM Craiova în trei seturi, 26-24, 25-14, 25-22, fiind aproape de echipa gazdă în primul şi ultimul set. Meciul a contat pentru etapa a XI-a din Divizia A1 de volei feminin.

„Am condus, dar nu am ştiut să ţinem de scor. Greşelile tehnice, greşelile individuale şi-au pus mult amprenta asupra partidei, pe care nu am ştiut să o gestionăm aşa cum trebuie. Craiova are o echipă de mijlocul clasamentului, însă cu toate acestea, sportivele care evoluează acolo sunt mult mai experimentate, comparativ cu fetele pe care le avem noi. Din păcate nu am putut conta pe Emiliya Serafimova, care nu şi-a revenit încă. Vom vedea ce vom face în retur, sper să reuşim să mai aducem o jucătoare pe postul de secund. Dar oricum, este prematur să vorbim acum despre aşa ceva", a precizat antrenorul echipei „U" Cluj, Dan Gârleanu, citat de site-ul oficial al echipei.

Universitatea Cluj are în coninuare 5 puncte, după 11 etape. Campionatul se va relua pe 12 ianuarie, cu cea de-a 12-a etapă, "U" Cluj urmând să întâlnească în deplasare CSM Sibiu.

Comenteaza