Injecţie de optimism la "U" înaintea meciului cu Steaua. " Noi nu suntem Chiajna!"

Injecţie de optimism la
Universitatea va debuta oficial în 2014 pe terenul Stelei, într-un meci restant din cadrul etapei a XIV-a.

"Studenţii" vor juca marţi în Ghencea pe terenul principalei favorite la titlu. Steaua a învins-o recent pe Concordia Chiajna cu 4-0, dar "şepcile roşii" speră să dea lovitura începutului de an. "Mergem să jucăm fotbal, mergem chiar să câştigăm pe terenul Stelei", a punctat tehnicianul Mihai Teja.

Universitatea începe oficial 2014 cu o echipă în care se regăsesc câteva nume noi, Gabriel Machado, Karim Boutadjine, Ronald Gercaliu, Ionuţ Rada sau Max Nicu, fotbalişti cu experienţă, care pot aduce un plus de calitate în jocul echipei. O spune şi tehnicianul Mihai Teja, antrenor care vrea să producă prima mare surpriză a anului tocmai în faţa Stelei. „E o echipă foarte bună, dar nu ne este frică de nimeni, noi mergem acolo să jucăm fotbal, mergem să câştigăm. Meciurile cu Dinamo, Steaua, Petrolul sunt meciuri cu încărcătură, partide frumoase şi îţi face plăcere să evoluezi în dueluri de genul acesta. Ne putem arăta şi noi valoarea şi sper să fim măcar la acelaşi nivel. Jucătorii veniţi sunt puternici şi vor ajuta foarte mult echipa, sunt mulţumit de toţi", a punctat antrenorul "studenţilor".

Steaua a învins-o pe Chiajna într-un alt joc restant cu 4-0, iar scorul putea fi şi mai mare. Cu toate acestea, Teja nu e impresionat de forţa ofensivă a echipei lui Reghecampf. "Noi nu suntem Chiajna. Ce pot să spun despre prestaţia Chiajnei? Nu vreau să discut, la 4-0 ce să mai spun? Vom face tot ce depinde de noi pentru a scoate un rezultat bun. Probabil că aceasta e valoarea Stelei. La meciurile cu echipele mari ne dorim să luăm punct sau puncte. Nu ne este teamă, mergem să jucăm fotbal şi să câştigăm", a mai spus Teja. „Cred că Steaua este o echipă puternică şi fără Bourceanu şi este favorită. Sper să facem o figură frumoasă la Bucureşti. Am văzut-o pe Steaua în pregătire. Nu se compară meciurile amicale cu cele oficiale. Steaua e una dintre favorite la titlu, dar orice echipă din Liga 1 poate bate pe oricine. Eu îmi doresc din tot sufletul să fim noi primii care câştigăm cu Steaua sezonul ăsta", a punctat şi Vlad Munteanu, preşedintele Universităţii Cluj. "U" nu a strălucit în perioada de pregătire. "Studenţii" au susţinut un cantonament în Turcia, au jucat opt meciuri , dar au un bilanţ negativ: patru înfrângeri, un egal şi trei victorii.

Meciul dintre Steaua şi Universitatea Cluj se va juca marţi, de la ora 18:15, în Ghencea, şi va fi trasmis în direct pe Digi Sport.

Etichete
Comenteaza