Inlocuitorul lui Kyndall Dykes este tot un american. Vezi cine e ultimul sosit la "U" Mobitelco

Inlocuitorul lui Kyndall Dykes este tot un american. Vezi cine e ultimul sosit la
Echipa clujeană de baschet masculin l-a achiziţionat pe Sean Barnette, un jucător american în vârstă de 26 de ani cu care închide campania de transferuri din această vară.

"Cu Sean Barnette am încheiat campania de transferuri. Este un jucător care vine să îl înlocuiască pe Kyndall Dykes, însă Sean este un profil de jucător mai fizic. El va ajunge marţi seara la Cluj-Napoca", a declarat Mircea Cristescu pentru site-ul oficial al echipei.

"Este un jucator capabil să joace pe poziţiile 2 şi 3, este foarte fizic, un foarte bun recuperator", a declarat Niksa Bavcevic. "Aştept de la el să se potrivească în angrenajul echipei, să se integreze repede. Are doi ani de experienţă europeană, este vicecampion în Elveţia, sper să ne fie de ajutor în ceea ce ne-am propus", a adăugat Bavcevic.

Sean Barnette (1,98 m) vine de la Geneve Lions, unde a reuşit 16,8 puncte, 6,5 recuperări şi 2,6 pase decisive în 33 de minute jucate pe meci. El a evoluat 36 de meciuri pentru elveţienii care au pierdut anul acesta finala în faţa lui Lugano Tigers cu 3-2.

Absolvent al colegiului Wingate, cu care a reuşit să câştige de două ori la rând titlul de "Sportivul Anului" în South Atlantic Conference, Barnette a fost draftat în 2009 de Iowa Energy în NBA Development League. A evoluat pentru Iowa în 25 de meciuri, reuşind 7 puncte şi 2,6 recuperări în 16 minute petrecute în medie pe parchet.

 

 

 

Comenteaza