Inspecţie pe Cluj Arena. Ce a descoperit spionul lui "nea Puiu"

Inspecţie pe Cluj Arena. Ce a descoperit spionul lui
Un trimis al selecţionerului Anghel Iordănescu a venit luni pe Cluj Arena să inspecteze starea gazonului.

Fostul antrenor al Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, acum unul dintre asistenţii lui Iordănescu la echipa naţională, a inspectat luni stadionul pe care urmează să se dispute meciul cu Spania. Badea a ajuns pe stadion după ora 14:00 şi a făcut un tur, alături de Cosmin Irimieş, cel care era director executiv la Universitatea pe vremea când Badea antrena formaţia alb-negrilor, şi de Radu Raţiu, directorul SC Cluj Arena SA.

"A venit să vadă gazonul şi a observat că lucrurile merg bine. I-am arătat că firele de iarbă plantate acum 8-9 zile au început să iasă. L-am asigurat că, la ora meciului cu Spania, gazonul va fi perfect", a spus Raţiu. Badea l-a rugat pe acesta să îi trimită săptămânal informaţii despre starea gazonului şi fotografii.

"Vin mereu cu plăcere la Cluj, un oraş care face parte din viaţa mea. Am petrecut momente frumoase aici, mi-am făcut prieteni care mi-au fost şi îmi sunt alături pe mai departe. Sunt convins că toţi jucătorii naţionalei vor da totul pentru România pe acest stadion", a declarat Badea, pentru ZIUA de CLUJ. Acesta a comentat şi epuizarea rapidă a biletelor pentru partida din 27 martie: "Este un lucru mai mult decât îmbucurător, o dovadă că Clujul şi întreaga zonă din jurul său este alături de tricolori. Oamenii de aici vor să vadă noua faţă a echipei naţionale, din mandatul lui Anghel Iordănescu. Sperăm să putem oferi un spectacol frumos la meciul cu naţionala Spaniei".

În vizita sa la Cluj, secundul naţionalei a primit şi o propunere din partea Universităţii Babeş-Bolyai ca tricolorii să facă o serie de antrenamente în Parcul Iuliu Haţieganu. Propunerea a venit ca urmare a faptului că echipa naţională are programate nu doar şedinţe tehnico-tactice la Cluj, ci şi antrenamente fizice.

Problema gazonului a fost mărul discordiei între "nea Puiu" şi conducerea Cluj Arena. "Stadionul din Cluj, din informațiile pe care le am eu, nu se află într-o stare foarte bună. Nu aș vrea ca echipa națională să pățească ce a pățit la Ploiești, la meciul cu Insulele Feroe, când ni s-a promis că vom avea un câmp de joc foarte bun și am rămas doar cu promisiunile", spunea Iordănescu în 29 februarie.

Comenteaza