Instanţa decide până mâine viitorul Universităţii Cluj

Instanţa decide până mâine viitorul Universităţii Cluj
Tribunalul Comercial Cluj se va pronunţa până cel târziu mâine dimineaţă, în jurul orei 9, în privinţa planului de reorganizare al FC „U". La termenul de astăzi s-au prezentat mai mulţi reprezentanţi ai creditorilor.

Avocatul lui Florian Walter, Bogdan Tănase, a susţinut în faţa instanţei că fostul finanţator a aprobat planul de reorganizare, tocmai pentru că e un act extrem de important, deşi conform dosarului el nu va primi nici un leu, din cele 10 milioane cu care apare pe tabloul credal. Şi reprezentanţii altor patru creditori s-au manifestat în faţa judecătorului sindic în favoarea planului, singura opoziţie venind din partea unei firme, Cris Design, care figurează cu o creanţă de aproximativ 11.000 de lei. 

În cadrul şedinţei de astăzi s-a dispus înlocuirea lui Horia Ţiril cu Marieta Anastasescu în funcţia de administrator judiciar al FC "U".  O decizie a instanţei în privinţa planului de reorganizare al FC „U" va fi luată până mâine dimineaţă, în jurul orei 9, existând totuşi posibilitatea ca tribunalul să se pronunţe şi în această seară.

Citeşte şi Emoţii pentru planul de reorganizare: „U" joacă primul meci de azi la Tribunalul Comercial

 

Etichete
Comenteaza