Ţintă pentru mijlocul “Şepcilor roşii”: Adi Ionescu, pe lista Universităţii

Ţintă pentru mijlocul “Şepcilor roşii”: Adi Ionescu, pe lista Universităţii
Unul dintre cei mai apreciaţi jucători care au evoluat în ultima perioadă la “U”, mijlocaşul Adrian Ionescu, ar putea reveni la echipa clujeană.

Încetul cu încetul, Claudiu Niculescu îşi conturează un lot pentru a se bate cu Universitatea pentru evitarea retrogradării. După Bogdan Pătraşcu şi Vasile Gheorghe, Adrian Ionescu ar putea fi al treilea transfer important al "Şepcilor roşii" în această vară. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a evoluat ultima dată la Delta Tulcea.

Campionatul Ligii I se va relua peste exact o lună, iar "Şepcile roşii" încearcă să-şi încropească un lot capabil pentru a duce până la capăt lupta pentru evitarea retrogradării. Claudiu Niculescu a rămas, practic, "one man show" la Cluj, după ce Florian Walter, finanţatorul clubului, a decis să-şi mute investiţiile, dar şi 14 fotbalişti importanţi la Petrolul. Niculescu a reuşit până acum să-i aducă la echipă pe Bogdan Pătraşcu şi Vasile Gheorghe, iar antrenorul a luat legătura şi cu Adrian Ionescu. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a venit la Universitatea în urmă cu patru ani, adus de Dorinel Munteanu, şi a devenit unul dintre fotbaliştii extrem de apreciaţi de fani, mai ales pentru dăruirea de care a dat dovadă în teren.

În ultimele două sezoane, mijlocaşul născut la Slatina a jucat la Delta Tulcea, sub formă de împrumut, iar ironia sorţii a făcut ca angajamentul său cu Universitatea să expire tocmai în această vară. Totuşi, există şanse mari ca mijlocaşul să semneze un nou contract în aceste zile, fiind dorit insistent de către "Clau-coach".

"Şepcile roşii" încearcă să-şi întărească şi atacul, iar primul pe lista de achiziţii este Andrei Zăgrean, fostul vârf al celor de la Poli Timişoara, împrumutat în sezonul trecut la Voinţa Sibiu. Zăgrean e dorit şi de Concordia Chiajna, urmând să ofere un răspuns până la plecarea în cantonamentul din Austria, programat la finalul lunii. Până în prezent, "studenţii" au reuşit să-i legitimeze pe Bogdan Pătraşcu şi Vasile Gheorghe, în timp ce Gaston Mendy va semna, foarte probabil, prelungirea contractului cu "Şepcile roşii". 7

Grozav: "Mă bucur că am ajuns la Petrolul"

Fostul fotbalist al Universităţii Cluj, Gheorghe Grozav (22 de ani), a participat deja la primul antrenament sub comanda lui Mircea Rednic la Petrolul Ploieţti. Grozav a declarat pentru site-ul oficial al prahovenilor că e încântat de alegerea făcută, aceea de a semna cu Petrolul. "Nu ştiu dacă în această vară au mai existat alte oferte, pentru că la mine n-a ajuns nimic concret, însă important este că am ales să semnez cu Petrolul şi sunt foarte fericit că sunt aici. Va fi concurenţă mare, lucru benefic pentru echipă, dar va depinde numai de mine şi de ce voi face în perioada de pregătire ca să reuşesc să mă impun", a comentat Grozav. Tânărul atacant a fost unul dintre jucătorii determinanţi ai Universităţii în returul recent încheiat, marcând cinci goluri pentru clujeni. Evoluţiile sale în tricoul "alb-negru" l-au propulsat la echipa naţional㸠unde a reuşit să şi înscrie, tocmai la debutul contra Elveţiei (1-0).

 

 

Etichete
Comenteaza