Întăriri la mijlocul terenului pentru "U" Cluj. Încă doi portughezi se alătură "studenților"

Întăriri la mijlocul terenului pentru "U" Cluj. Încă doi portughezi se alătură "studenților"
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

"Colonia portugheză" din lotul clujenilor se extinde din ce în ce mai mult, iar numărul lusitanilor aflați sub comanda lui Cristian Dulca a ajuns la cinci. 

Campania de achiziții continuă la "U" Cluj, iar principalele ținte rămân jucătorii portughezi. Astfel, alți doi lusitani s-au lăturat lotului "Șepcilor roșii". Este vorba despre Andre Ceitil Castanheira și Pedro Mendes.

Primul, în vârstă de 24 de ani, a fost crescut de Benfica, dar a evoluat întreaga sa carieră în eșaloanele secunde din Portugalia. Fotbalistul vine după un sezon în care a evoluat de 32 de ori în toate competițiile pentru Leixoes. De-a lungul carierei a mai evoluat la Cova Piedade, Sintrese, Farense și Leixoes. 

Cel de-al doilea transfer bifat de Universitatea Cluj este cel al lui Pedro Mendes, jucător sosit de la Gaz Metan Mediaș. Ca și Andre, Medes a fost crescut de o echipă importantă din Portugalia, Sporting Lisabona, dar a evoluat doar la echipe mai mici.

Pedro Mendes, care a mai evoluat în România și pentru Poli Iași se poate lăuda cu patru goluri și patru pase decisive în competițiile din țara noastră. De-a lungul carierei, a mai evoluat la mai multe formații din Portugalia, precum Casa Pia, Mirandela, Moura, Oriental și Pinhalnovense, dar și la LIbolo (Angola) sau la Ventspils (Letonia). 

Celelalte achiziții reușite de "U" Cluj în această vară sunt Hugo Firmino, Inacio Miguel și Alex Pop. În plus, Cosmin Dur-Bozoancă se întoarce pentru încă un an alături de "studenți". 

Comenteaza