Înțepături către jucători din partea conducerii din Gruia: "Au avut prima suplimentară. Nu mi-a plăcut cum am arătat"

Înțepături către jucători din partea conducerii din Gruia: "Au avut prima suplimentară. Nu mi-a plăcut cum am arătat"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a criticat modul în care elevii lui Andrea Mandorlini au evoluat în meciul cu Dinamo.

Deși porneau drept favoriți clari în fața nou-promovatei, "feroviarii" au încasat rapid un gol și mai apoi au alergat după egalare, însă prestația ofensivă a lăsat de dorit. Dezamăgit de modul în care a arătat echipa în capitală, președintele clubului din Gruia nu a ezitat să trimită o serie de înțepături către jucători.

Cristi Balaj a dezvăluit că elevii lui Andrea Mandorlini aveau o primă specială pentru partida cu Dinamo și s-au deplasat la meci în cele mai bune condiții. Cu toate acestea, clujenii au scos doar un punct după ce meciul s-a încheiat 1-1.

"Eu m-am așteptat să fie un meci dificil. Era un meci pe care trebuia să îl tratăm serios, noi aveam doar de pierdut, dacă câștigam noi nu ar fi fost surpriză și lumea se aștepta la acest rezultat. Surpriza este că nu am câștigat.

Înainte de meci am motivat jucătorii, le-am zis să trateze meciul cu seriozitate. Văzusem meciul de la Botoșani, s-a demonstrat că nu mai există meci ușor. Noi ne așteptam să fie un meci dificil, era un meci, era un meci pe care trebuia să îl tratăm cu maximă seriozitate.

A fost unul dintre meciurile în care jucătorii au avut prima suplimentară, ceea ce demonstrează că noi, conducerea, am tratat meciul cu maximă seriozitate.

Am transmis un mesaj cum că jocul trebuie tratat cu seriozitate, condiții bune, avion. Nu mi-a plăcut cum am arătat în prima repriză. Am început meciul de la 1-0, iar de acolo meciul a devenit dificil. În fața porții a lipsit inspirați", a spus Balaj pentru Fanatik.

Comenteaza