Inter a cumpărat un fost clujean care-i va face concurență lui Chivu. CFR va încasa 2,4 milioane de euro VIDEO

Inter a cumpărat un fost clujean care-i va face concurență lui Chivu. CFR va încasa 2,4 milioane de euro VIDEO
Inter Milano s-a înțeles cu FC Porto pentru achiziționarea lui Alvaro Pereira, fundaș stânga uruguayan lansat în fotbalul mare de CFR Cluj.

Mutarea a fost perfectată aseară și a fost anunțată în această dimineață de publicația „La Gazzetta dello Sport".

Oferta celor de la Inter a fost de 12 milioane de euro plus bonusuri. 20 la sută din sumă va intra însă în conturile celor de la CFR Cluj, adică 2,4 milioane de euro, arată evz.ro.

În vara anului 2009, CFR l-a cedat pe Alvaro Pereira la FC Porto contra sumei de 4,5 milioane de euro pentru 80 la sută din drepturile federative, astfel că ardelenii au făcut o superafacere. În total, ardelenii au încasat, de pe urma lui Pereira, 6,9 milioane de euro!

Alvaro Pereira (26 de ani), căruia lusitanii îi stabiliseră o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro, a fost „ochit", în 2008, de Arpad Paszkany. Șeful din Gruia a dispus imediat cumpărarea uruguayanului.

În prezent, Inter se află în România, urmând să o înfrunte astă-seară (ora 21.45, Digi Sport) pe FC Vaslui, în play-off-ul Ligii Europa, tratativele cu Porto fiind purtate de patronul Massimo Moratti.

Pereira va debuta la Inter pe 2 septembrie, el concurând pe post cu românul Cristi Chivu și cu japonezul Yuto Nagatomo. Cel mai probabil, Chivu va fi folosit de acum încolo în centrul apărării, fie, în caz extrem, la „închidere".

 

 

Etichete
Comenteaza