Inter-istul Pereira: Îmi amintesc totul din experienţa de la Cluj. Meciul de mâine va fi special

Inter-istul Pereira: Îmi amintesc totul din experienţa de la Cluj. Meciul de mâine va fi special
Mijlocaşul lui Internazionale Milano, Alvaro Pereira, fost component al echipei CFR Cluj păstrează o amintire specială faţă de echipa clujeană, mărturisind că meciul are o însemnătate aparte pentru el.

„Din acea experienţă îmi amintesc totul, a fost prima mea echipă europeană şi păstrez mereu o amintire minunată. Am lăsat colegi şi prieteni în România şi pentru mine meciul de mâine va fi unul special", a declarat Alvaro Pereira, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Internazionale Milano şi CFR Cluj, citat de site-ul oficial al echipei italiene.

„Mă simt foarte bine, am zis că Pereira de la Porto (echipă la care a mai jucat fotbalistul, n.red.) încă nu şi-a spus cuvântul. M-am adaptat bine, sunt liniştit şi aştept decizia antrenorului dacă vrea să mă introducă sau nu. Important este să muncesc pentru echipă şi să o fac în modul cel mai bun", a adăugat Pereira, care a subliniat că poate juca în diferite scheme tactice pe care le-ar gândi Andrea Stramaccioni.

Meciul tur dintre Internazionale Milano şi CFR Cluj, contând pentru şaisprezecimile Europa League, se va disputa joi, de la ora 22.05.

 

Comenteaza