Internaţionalul clujean George Florescu se antrenează cu "U"

Internaţionalul clujean George Florescu se antrenează cu
Florescu a rămas fără echipă luna trecută, când a fost pus pe liber de Alania Vladikavkaz.

George Florescu se antrenează începând de astăzi cu fotbaliştii de la Universitatea şi ar putea juca la Cluj până la finalul sezonului. Internaţionalul a rămas fără echipă din martie, după ce Alania Vladikavkaz l-a pus pe liber. Florescu are un singur meci oficial în 2011: Bosnia - România 2-1.

Florescu a jucat în cariera sa la Şerif Tiraspol (Moldova), Torpedo Moscova (Rusia), FC Midtylland (Danemarca) şi Alania (Rusia). Mijlocaşul a fost ofertat de finanţatorul Florian Walter imediat ce a părăsit clubul rus. El s-a aflat şi în atenţia Stelei.

La antrenamentul de marţi, Florescu a venit împreună cu Alex Păcurar şi a fost întâmpinat cu aplauze de cei circa 20 de suporteri care au venit la arena Clujana. S-a pregătit cot la cot cu jucătorii lui "U", dar fără să participe la mini-şedinţa ad-hoc ţinută de antrenorul Ionuţ Badea la începutul antrenamentului. Internaţionalul n-a vrut să dea declaraţii presei, dar a răspuns afirmativ, atunci când a fost întrebat dacă se simte bine că a revenit acasă.

George Florescu este crescut de "U", echipă cu care a câştigat un titlu naţional la juniori. El este unul dintre lideri generaţiei sale, alături de Cociş şi Goga. Din formaţia de juniori a Universităţii antrenată de Mircea Cojocare, campioană de juniori în 2001, mai făceau parte Abrudan, Soporan, Costea, Andrei Mureşan sau Codreanu.

Comenteaza