ÎNTOARCEREA ACASĂ Interes maxim pentru revenirea Universităţii acasă

ÎNTOARCEREA ACASĂ Interes maxim pentru revenirea Universităţii acasă
Meciul inaugural pe Cluj Arena stârneşte interes în rândul fanilor. Oficialii Universităţii Cluj se aşteaptă ca amicalul “U” - Kuban Krasnodar să se dispute cu casa închisă.

Partida "U" Cluj - Kuban Krasnodar stârneşte interes maxim în rândul iubitorilor fotbalului. În doar câteva ore fanii au luat cu asalt locaţiile în care se vând tichete la meci, iar până aseară se vânduseră aproximativ 6.000 de bilete. Conducerea Universităţii Cluj se aşteaptă ca stadionul să fie plin la ora partidei. "Există mare interes pentru acest joc, aşa cum am anticipat, şi le mulţumim fanilor noştri pentru susţinere. Sunt convins că stadionul va fi plin la ora partidei şi că vom juca cu casa închisă. S-au pus în vânzare aproximativ 26.000 de bilete, iar locaţiile în care se vând au fost luate cu asalt", a declarat Cosmin Irimieş, directorul executiv al Universităţii Cluj.

Preţurile variază de la 15 lei la 100 de lei, în funcţie de locaţia de pe stadion. Bilete se pot achiziţiona de la următoarele puncte de vânzare: Sala Sporturilor "Horia Demian", Casa de Cultură a Studenţilor, Cinema "Florin Piersic", Iulius Mall, Polus Center (lângă intrarea la Carrefour) şi sediul clubului din cartierul Bună Ziua, nr. 34-36. Copiii cu vârsta de până la 4 ani beneficiază de gratuitate, iar cei cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani vor primi o reducere de 50% la tribuna a II-a şi la peluze. Partida inaugurală a Cluj Arena, dintre Universitatea Cluj şi Kuban Krasnodar, se va disputa pe 11 octombrie, de la ora 19:00. Organizatorii promit fanilor o serie de surprize înainte de începerea meciului. Accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 14:00, iar evenimentele vor debuta la ora 17:00.

 

 

Comenteaza