ÎNTOARCEREA ACASĂ Show de patru ore şi final incendiar

ÎNTOARCEREA ACASĂ Show de patru ore şi final incendiar
Meciul dintre “U” Cluj şi Kuban Krasnodar va fi deschis de un spectacol de aproape două ore, în care clubul gazdă îşi va marca festiv reîntoarcerea acasă. Amfitrionul evenimentului va fi cunoscutul muzician şi actor Ioan Gyuri Pascu. Seara se va încheia cu un foc de artificii. ziuadecj.ro transmite, în format livetext, toate amănuntele ceremoniei.

Universitatea a pregătit o după-amiază şi o seară specială care să rămână mult timp în memoria fanilor. Accesul publicului pe stadion se va face după ora 15:30, iar evenimentul va fi deschis o oră şi jumătate mai târziu. Juniorii clubului, în număr de peste 300, vor fi primii care vor păşi pe stadion, într-un tur de onoare. Apoi, Filarmonica de Stat Transilivania va intona "Gaudeamus Igitur", dar şi "Oda Bucuriei", linia melodică a imnului suporterilor, "Slavă ţie, studenţie". Organizatorii mai promit surprize şi momente emoţionante înainte de principala atracţie a serii, meciul dintre "U" Cluj şi Kuban Krasnodar, care va începe la ora 19:00.

Seara se va încheia cu un foc de artificii, undeva în jurul orei 21:00. La eveniment şi-au anunţat prezenţa peste 26.000 de oameni, printre care oficialităţi de la Federaţia Română de Fotbal şi de la Liga Profesionistă. "Generaţia de Aur" va fi reprezentantă de Gheorghe Hagi, Tibor Selymes şi Cristi Dulca, ultimul invitat special al evenimentului.

 

 

Comenteaza