Intrare liberă pentru femei şi copii la „U" - Severin. Fanii pot cumpăra bilete "de solidaritate" cu cinci lei

Intrare liberă pentru femei şi copii la „U
Universitatea va juca doar cu femei şi copii în tribune la următoarele meciuri, cu CS Severin şi Concordia Chiajna, intrarea urmând să fie liberă. Clubul a decis să scoată la vânzare şi bilete pentru cei care vor să susţină, simbolic, Universitatea.

Astfel, aşa cum s-a întâmplat la Dynamo Dresda, în Germania, fanii care nu pot intra pe stadion pot să-şi achiziţioneze „cupoane de solidaritate", de la casele de bilete de la Cluj Arena, la un preţ de doar 5 lei.

Universitatea e nevoită să joace două meciuri extrem de importante în lupta pentru evitarea retrogradării, cu CS Severin şi Concordia Chiajna, fără suportul tuturor fanilor în tribune. Comisia de Disciplină a sancţionat gruparea „studenţilor" ca urmare a incidentelor de la meciul cu Steaua Bucureşti, atunci când un suporter al roş-albaştrilor a intrat pe teren, iar fanii lui „U" au aprins torţe în tribună, unele ajungând pe pista de atletism. Conform unei decizii a Comitetului de Urgenţă a Federaţiei Române de Fotbal, la jocurile în care terenul echipei gazdă este suspendat au acces femeile şi copiii cu vârste de până la 14 ani, aceştia urmând să aibă intrare gratuită. În schimb, la cererea fanilor, „U" a adoptat modelul Dynamo Dresda şi va pune în vânzare începând de azi „cupoane de solidaritate", la preţul de cinci lei, astfel că oricine poate să susţină financiar clubul chiar şi în situaţia în care accesul pe stadion e restricţionat. „Am primit solicitări din partea fanilor în acest sens, aşa că vom pune în vânzare cupoane de solidaritate. E un gest nemaintâlnit în România, sperăm să strângem o sumă cu care să ne acoperim o parte din cheltuielile generate de acest joc. Sperăm ca decizia comisiei de recurs să fie favorabilă, în condiţiile în care amenda de 40.000 de lei să fie redusă", a explicat, ieri, Horia Ţiril.

Fanii lui „U" încearcă să se organizeze şi să urmărească partida cu Severinul pe un ecran amplasat la tribuna I a arenei. Partida dintre „U" şi CS Severin, extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, se va disputa luni, de la ora 19:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza