Invazie alb-negru la bilete pentru derby-ul Clujului

Invazie alb-negru la bilete pentru derby-ul Clujului
Invazie alb-negru în Gruia. Suporterii Universităţii Cluj au stat astăzi la coadă pentru a-şi cumpăra bilete la derby-ul clujean cu CFR. La Tribuna a II-a a stadionului Dr. Constanstin Rădulescu, unde vor sta fanii Şepcilor roşii, s-au vândut deja 2000 de bilete. Pentru meciul de mâine seară suporterii celor două echipe îşi pot cumpăra bilet doar pe baza actului de identitate.

Patru case de bilete au fost deschise astăzi la din Gruia pentru meciul ditre CFR şi Universitatea Cşuj. Fanii lui "U" îndrăznesc să se gândească chiar şi la o victorie a favoriţilor.

"Hai <U>. O sa batem bineinteles", a transmis un fan al alb-negrilor.

"O sa bata <U> 2 0. o sa fim mai multi cu siguranta", a precizat un alt suporter.

Preţurile biletelor variază între 10 şi 20 de lei la peluză şi între 25 şi 40 de lei la tribune. Pentru un loc în sectorul VIP microbiştii vor trebui să scotă din buzunar 100 de lei.

Biletele se vând nominal, pe baza actului de identitate. O persoană poate prezenta la casă maxim patru cărţi de identitate cu care să cumpere bilete.

Galeria Universităţii nu a solicitat bilete în sectorul special rezervat oaspeţilor pe stadionul din Gruia. Suporterii Şepcilor roşii au a preferat să îşi cumpere bilete la tribuna a II-a.

"Ca intotdeauna noi vom fi mirifici si ei ne vor face poze sa vada cum arata o galerie adevarata", a precizat un suporter al lui "U" Cluj.

Derby-ul dintre CFR şi Universitatea Cluj se joacă mâine de la ora 19:00.

Reporter: Alin GOLBAN

Imagine: Călin FEDELEŞ

 

Etichete
Comenteaza