Învinse de HCM Roman, “studentele” s-au îndepărtat de podium

Învinse de HCM Roman, “studentele” s-au îndepărtat de podium
“U” Jolidon a fost învinsă de HCM Roman în etapa a 12-a a Ligii Naţionale la handbal feminin şi a coborât pe locul 5 în clasament.

"Studentele" au început bine meciul de la Roman, dar au scăzut din turaţie , iar gazdele au preluat iniţiativa şi au intrat la pauză cu un avantaj de 5 goluri , 15-10. Elevele lui Horaţiu Paşca au forţat revenirea pe tabelă în partea secundă a meciului, au luptat să revină, dar nu s-au putut apropia decât la un singur gol, pierzând la limită, scor 22-23. În urma acestui rezultat, "U" a coborât pe locul cinci în clasament după 12 etape disputate. "A fost un meci foarte greu pentru noi, în faţa unei echipe care este favorită la podium. Am început meciul bine, apoi am avut o cădere la mijlocul primei reprize. În partea a doua fetele au luptat sa revină, însă am pierdut meciul la un singur gol. Rămâne să trecem peste această înfrângere pentru că miercuri jucăm împotriva Zalăului şi trebuie să câştigăm neapărat acest joc", a explicat directorul sportiv al clujencelor, Cosmin Sălăjan.
Cele mai bune marcatoare de la "U" au fost Chintoan şi Vintilă, ambele cu câte şase reuşite. Senoccico a înscris patru goluri, Florea şi Ivan au marcat câte trei, Popa a înscris două, iar Tetean şi-a trecut în cont o reuşită. De la HCM Roman cea mai bună marcatoare a fost Băbeanu, cu zece goluri. Meciul dintre "U" Jolidon şi HC Zalău, următorul pentru „studente" în Liga Naţională, este programat miercuri, de la ora 17.30.

Etichete
Comenteaza