Învinse la Brăila, handbalistele vor să se revanşeze cu Neptun Constanţa

Învinse la Brăila, handbalistele vor să se revanşeze cu Neptun Constanţa
"U" Jolidon primeşte astăzi vizita lui Neptun Constanţa , partidă din cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale la handbal feminin.

"Studentele" au fost învinse în runda precedentă cu Brăila, în deplasare, şi vor să se revanşeze în faţa propriilor suporteri. "Am pierdut la Brăila, dar meciul a fost foarte echilibrat. Sper că am trecut peste această înfrângere şi e foarte important să ne revenim, mai ales că ne aşteaptă o serie de meciuri dificile. Putem câştiga şi cred că o vom face cu Neptun Constanţa", a explicat directorul sportiv al clujencelor, Cosmin Sălăjan. Meciul se va disputa în această seară, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Horia Demian.

În Liga Naţională, "U" ocupă locul 6 cu 27 de puncte , iar Neptun Constanţa e pe 10, având 14 puncte. Universitatea Cluj e singura echipă românească angrenată şi în cupele europene, fiind calificată în sferturile de finală ale Cupei EHF, unde o va întâlni pe Fehervar, din Ungaria. Dacă va trece de unguroaice, Universitatea va întâlni în semifinalele competiţiei câştigătoarea dublei dintre Dinamo Volgograd, campioana Rusiei şi Esbjerb din Danemarca.

Etichete
Comenteaza