Ioan Ovidiu Sabău a transmis că ia în calcul o demisie de la "U" Cluj: "Sunt principalul vinovat"

Ioan Ovidiu Sabău a transmis că ia în calcul o demisie de la "U" Cluj: "Sunt principalul vinovat"
| Foto: Ioan Ovidiu Sabău / Foto: Sport Pictures - publicată pe digisport.ro

La finalul derby-ului pierdut cu CFR Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a dat de înțeles că se gândește la plecare și a susținut că va cere conducerii să ia în calcul căutarea unui înlocuitor.

Ioan Ovidiu Sabău şi-a asumat toată vina pentru derby-ul pierdut în Gruia şi spune că e o presiune uriaşă inclusiv pe jucători, dintre care unii au nevoie de timp să se maturizeze.

”Sunt principalul vinovat și nu exclud și chiar sfătuiesc conducerea să se gândească la altă variantă de antrenor. Poate jucătorii au nevoie de altă persoană, de un alt antrenor, cu alte calități. Mă gândesc și la această variantă, voi discuta cu cei din conducere, dar nu ar fi rău.

Nu rezultatul mă afectează, până la urmă e o echipă mult mai bună, au jucători de calitate, mult mai puternică decât noi, dar nu am arătat cum trebuie. Sunt principalul vinovat.

De ce să vorbim de tactică, dacă am fost dominați la toate capitolele? E o diferență de valoare, de pregătire fizică, de forță. E o presiune mare pe unii jucători. Unii sunt timizi, fricoși atunci când trebuie să ia decizii. Au nevoie de timp să se maturizeze.

Le-am spus că le mulțumesc, că le doresc o vacanță frumoasă, că am reușit și lucruri extraordinare. Au calitate, sunt responsabil de această situație. Ar fi bine ca cei din conducere să ia în calcul și o eventuală schimbare a antrenorului.

Nu demisionez în momentul de față, dar sunt niște lucruri care nu merg cum trebuie și trebuie să luăm în calcul și această variantă”, a declarat la finalul meciului din Gruia Ioan Ovidiu Sabău, citat de digisport.ro.

Oficialii Universității Cluj au reacționat imediat și și-au exprimat susținerea pentru actualul antrenor.

Comenteaza