Ioan Ovidiu Sabău, după ce "U" Cluj a bătut CFR-ul în Gruia: "Avem ceva de spus în SuperLiga"

Ioan Ovidiu Sabău, după ce "U" Cluj a bătut CFR-ul în Gruia: "Avem ceva de spus în SuperLiga"
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Seara de duminică a oferit un spectacol de zile mari la Cluj-Napoca. În etapa cu numărul patru din sezonul regulat al SuperLigii României împotriva celor de la CFR Cluj, Universitatea Cluj a arătat, chiar pe terenul rivalei, că are un cuvânt de spus în campionat. 

Derby-ul nebun din Gruia a fost câştigat de Universitatea, care după 10 ani, şi-a adjudecat victoria chiar în casa rivalei CFR. După meciul câştigat cu 3-2 de "U" Cluj, Ioan Ovidiu Sabău a reacționat sincer și a ținut să puncteze faptul că dedică victoria suporterilor ”șepcilor roșii”, dar şi că elevii săi au un cuvânt de spus în campionat. 

”Foarte fericit pentru suporteri! De mult așteptau această victorie. A fost un meci important. Știm ce au însemnat înfrângeri. M-am gândit astăzi să nu-i mai dezamăgim. Și nu i-am dezamăgit. 

Vreau să-i felicit pe jucători că am reușit să revenim. Încet, încet reușim să ajungem la poartă. Ne-am creat ocazii. În a doua repriză am avut emoții mari de tot. Înscrii, primești gol, iar înscrii. Sunt mulțumit de cum am arătat în momentul de față. Un astfel de joc a fost foarte important pentru noi ca imagine, suporteri, club și așa mai departe. Vreau să-i felicit pe toți.

E și pentru jucători o descătușare. Am arătat bine. CFR e o echipă puternică. Trebuie să joci fără greșeală, foarte bine împotriva lor. Avem și noi potențialul nostru. Când suntem la un nivel bun avem ceva de spus în SuperLiga.

Avem un lot bun, cu jucători care au un caracter frumos. Se antrenează foarte bine. E o plăcere să-i antrenez. Atmosfera se întreține cu rezultate. Sper să avem în continuare acea stare de spirit. Să nu ne mulțumim cu puțin. Ne-am realizat niște puncte importante”, a spus Sabău după meci, citat de sport.ro

Comenteaza