Ioan Ovidiu Sabău, încrezător în echipa care a pus controlul pe tot campionatul

Ioan Ovidiu Sabău, încrezător în echipa care a pus controlul pe tot campionatul
| Foto: sursa - https://www.gsp.ro/

Liderul campionatului cu 22 de puncte, Universitatea Cluj, a avut parte de prima înfrângere, dar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău își menține intactă încrederea în elevii săi.

FC Universitatea Cluj a suferit ]n deplasarea de la Iași primul eșec, după ce o faza fixă fructificată de Politehnica a decis partida. Antrenorul Universității, Ioan Ovidiu Sabău, își menține intactă încrederea în elevii săi şi după prima înfrângere.

"Pentru mine, la fel de importanți sunt jucătorii, nu îmi schimb părerea despre ei. Trebuie să învățăm multe lucruri din acest joc. În continuare, pentru mine sunt jucători importanți, valoroși, care au calitate și anul acesta ne putem lupta pentru un loc în play-off", a declarat Sabău după înfrângerea de la Iaşi. 

„Se întâmplă, sunt și astfel de momente. Ne așteptam ca până la urmă să vină și această înfrângere, e normal. Nu suntem o echipă care să fie obișnuită să joace la nivelul acesta, să controleze tot campionatul. Sunt totuși zece jocuri în care noi am arătat bine ca și echipă.

Nu trebuie să ne pierdem încrederea în noi, ar fi păcat, pentru că am scris o pagină frumoasă pentru acest club. Nu s-a mai aflat niciodată clubul o perioadă atât de lungă pe primul loc. Tot jucătorii aceștia sunt, tot eu sunt antrenor, important e să muncim mai mult, să vedem unde am greșit și să corectăm, să greșim mai puțin", a mai spus antrenorul Universității, citat fcucluj.ro.

Următorul meci al lui "U" este programat peste exact o săptămână, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 16:45, atunci când echipa lui Sabău se va deplasa pe terenul Unirii Slobozia.

Comenteaza