Ioan Ovidiu Sabău laudă Hermannstadt înaintea meciului direct: "E o echipă bine pregătită, disciplinată"

Ioan Ovidiu Sabău laudă Hermannstadt înaintea meciului direct: "E o echipă bine pregătită, disciplinată"
| Foto: FC Universitatea Cluj

În ultimii ani, clujenii și sibienii au avut parte de dueluri intense atât în Superligă, cât și în Cupa României.

După ce au început sezonul cu o remiză pe terenul campioanei, "studenții" revin pe Cluj Arena pentru primul meci pe teren propriu din actuala stagiune. Adversar le va fi Hermannstadt, o formație împotriva căreia duelurile sunt întotdeauna intense.

Ioan Ovidiu Sabău a prefațat partida și chiar dacă și-a lăudat adversarii, antrenorul are așteptări mari de la jucătorii săi, pe care îi consideră pregătiți să facă pasul la următorul nivel.

"Este primul joc în fața suporterilor. Contează foarte mult cum arătăm, sunt curioși să vadă cum arată noii jucători. Așteptările sunt mari, au jucat la echipe cu alte obiective, avem un lot cu experiență și valoare. Ne dorim să fim o echipă bună a campionatului.

Contează mult detaliile, încrederea și să vedem cum ne comportăm când există presiune. Noi i-am cam încurcat pe cei de la Hermannstadt până acum. Aștept o reacție din partea lor. Vor pregăti foarte bine jocul.

Sper să nu mai pierdem puncte importante cu echipele care nu sunt favorite la play-off. Având jucători cu așa experiență cred că ar trebui să fim mai echilibrați. Nu am arătat rău cu FCSB, așa că ar trebui să avem un moral bun.

Au plecat de la Hermannstadt Paraschiv, Butean, Opruț, jucători importanți. Nu îmi pot da seama dacă cei care au venit pot fi mai buni. E o echipă bine așezată, bine pregătită, disciplinată", a declarat tehnicianul. 

Partida dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt se va disputa duminică, 21 iulie, de la 19:00. 

Antrenorul, încântat de atitudinea lui Thiam

Senegalezul a revenit la "U" Cluj, spre bucuria suporterilor, colegilor, dar și a tehnicianului. Ioan Ovidiu Sabău l-a lăudat pe atacant și crede că Thiam ar putea face diferența, chiar dacă nu e încă la cel mai bun nivel al său.

"Pentru noi va fi un jucător foarte important. Cei care au jucat cu el s-au bucurat foarte mult că s-a întors. E un jucător cu foame de antrenament, dorință de a juca. Încă nu e 100%, dar când intră pe teren poate face diferența. Va fi în lot, are drept de joc. Cred că în 2-3 meciuri va fi ce trebuie", a spus Sabău.

Comenteaza