Ioan Ovidiu Sabău, locul 2 în Superliga cu ”U” Cluj: ”Schimbăm ADN-ul acestei echipe”

Ioan Ovidiu Sabău, locul 2 în Superliga cu ”U” Cluj: ”Schimbăm ADN-ul acestei echipe”
| Foto: https://www.gsp.ro/

Universitatea Cluj este neînvinsă în primele 6 etape din sezonul regulat al Superligii României și ocupă poziția a 2-a, cu 12 puncte. 

Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a tras concluziile, după victoria cu Sepsi, scor 3-0, în runda a 6-a din Superliga și consideră că lucrurile funcționează la echipă. Acesta spune că a fost foarte bună campania de achiziții a celor de la U Cluj, iar echipa trebuie să ridice mult standardul și să se lupte pentru primele locuri, nu pentru retrogradare. 

”Așa trebuie să construim mentalitatea. Nu numai din afară să se simtă apreciați, ci și ei să se considere importanți, că nu mai suntem o echipă care pleacă cu șansa a 2-a. O echipă puternică care are identitate, care intră pe teren nu plictisiți, nu supărați. Eu aș vrea să îi mulțumesc pe toți. Am un respect deosebit pentru fiecare printre ei”, a transmis Sabău la conferința de presă de după partida cu Sepsi. 

”Da, vreau să-i felicit pe jucători, că au făcut sacrificii. Muncim mult, jucătorii sunt disciplinaţi. Îl felicit pe Bic, că a făcut 200 de meciuri în Liga 1 şi am dorit victoria şi pentru el, pentru fani. Chiar dacă începutul de joc a fost crispat, e normal, pentru că am jucat cu o echipă bună.

Am avut 5 schimbări în primul 11. Am dominat clar un adversar bun, care luptă pentru play-off. Mă bucur că cei care au venit de pe bancă au intrat foarte bine, așa se construiește un grup, o echipă, cu modestie, umilință și sacrificii.

Sunt încântat când văd că acești jucători respectă suporterii care vin la stadion. E foarte important acest aspect. Noi trebuie să gândim că suntem o echipă bună, cu calitate, care se poate lupta la play-off. Noi vrem să schimbăm ADN-ul acestei echipe, care până acum se lupta la retrogradare. Au venit jucători valoroși, trebuie să avem obiective îndrăznețe”, spus Ioan Ovidiu Sabău, la Prima Sport, citat de gsp.ro

Tehnicianul ardelenilor a luat un cartonaș galben pentru proteste în timpul partidei de pe Cluj Arena. ”Chiar să nu am niciun cartonaș? Nu se poate. Vreau să îi cer scuze lui Colțescu. Trebuia să stau în banca mea, nu pe marginea terenului”, a mai spus Sabău. 

Comenteaza