Ioan Ovidiu Sabău, prezentat oficial de "U" Cluj: "E o plăcere pentru mine că fac parte din această familie"

Ioan Ovidiu Sabău, prezentat oficial de "U" Cluj: "E o plăcere pentru mine că fac parte din această familie"

Fostul internațional a preluat funcția de director tehnic și îi va conduce pe "studenți" în a doua parte a sezonului. 

Instalat în primele zile ale anului, Ioan Ovidiu Sabău a oferit primele declarații după revenirea la "U" Cluj. Tehnicianul speră la rezultate cât mai bune și la menținerea în prima ligă. 

"În aceasta perioadă s-a discutat destul de mult, s-a vorbit și despre faptul că am absentat timp de 8 ani. Conducerea a considerat că eu sunt cea mai bună variantă. Am fost contactat de către domnul Radu Constantea și inițial am refuzat. Au fost apoi niște mesaje și reacții pozitive din partea fanilor și am cerut câteva zile de gândire. Aveam niște temeri, niște preocupări.

Am plecat în momentul în care nu am îndeplinit un obiectiv. Au fost mari așteptări, am considerat atunci că am dezamăgit. Am lipsit o perioadă, dar am fost implicat în fotbal, nu am stat departe.

Vin la echipa care m-a format ca jucător. E o plăcere pentru mine că fac parte din această familie. Peste tot unde am fost m-am identificat cu această echipă.

Știu că va fi mare presiune, este puțină răbdare. Cred că e momentul ca cei care fac parte din această familie să își unească forțele. Această echipă merită să rămână în prima ligă.

Nu am venit aici să mă reactivez ca antrenor. Cred că pot să ajut echipa, cu experiența pe care o am. Clubul are nevoie și de susținere, dar și de oameni de afaceri și sponsori. Orașul are un mare potențial", a declarat Ioan Ovidiu Sabău. 

 

Comenteaza