Ioan Ovidiu Sabău, răspuns elegant după declarațiile lui Ianis Stoica

Ioan Ovidiu Sabău, răspuns elegant după declarațiile lui Ianis Stoica
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fostul jucător al Universității Cluj a decis să vorbească despre experiența sa alături de "studenți".

Imediat după ce a marcat două goluri în victoria naționalei de tineret în fața Elveției, scor 3-1, meci ce a adus o nouă calificare la EURO, Ianis Stoica a hotărât să vorbească despre despărțirea sa de Universitatea Cluj, petrecută la început de 2024.

Atacantul care în prezent evoluează la Hermannstadt susține că a fost înlăturat din lotul actualului lider al Superligii și nu a fost deloc respectat în perioada în care a jucat la Cluj, în ciuda cifrelor sale modeste, în special în prima parte a aventurii sale pe malul Someșului Mic.

"Eu mă simt bine, respectat la Hermannstadt. Când va fi momentul, voi pleca. În afară, că nu mai vreau prea mult în țară. Și când am plecat de la Cluj s-a vorbit. Adevărul e c-am fost scos din echipă și n-am acceptat. N-am fost absolut deloc respectat!

Nu vreau să arunc cu noroi, mă sunau jurnaliștii să le spun ce s-a întâmplat, eu mi-am văzut de treabă. Trebuie să vorbesc de acest aspect. Mă simt foarte bine acum la Sibiu. Simțeam că e momentul să vorbesc și despre asta", a spus Ianis Stoica la finalul partidei U21 dintre România și Elveția.

Ioan Ovidiu Sabău a reacționat la declarațiile tânărului atacant și a ales să ofere un răspuns elegant, în care a pus pe seama lipsei de maturitate atitudinea războinică arătată de jucătorul în vârstă de 22 de ani.

"S-a discutat despre acest subiect, despre Ianis, atât timp. Trebuie să îţi asumi. Dacă ai deschis acest subiect, trebuie să fi bărbat, să îţi asumi şi să spui toate lucrurile cum au stat. Euforia, a dat două goluri, lipsa de experienţă ...

În continuare îl respect, îl felicit, a jucat foarte bine, a şi înscris două goluri, dar încă este imatur, din punctul meu de vedere, nu era momentul ca el să vină cu astfel de declaraţii. Ar trebui cinci minute să îi dedic lui Ianis, cinci minute să spun tot istoricul şi ce s-a întâmplat.

Deocamdată, trebuie să treacă prin anumite etape, să se maturizeze ca jucător şi ca om şi atunci am să îi dau un răspuns. Deocamdată mă limitez şi nu vreau iar să discut, să fac un subiect atât de important. Repet, îl respect, îl consider un jucător talentat, un jucător de viitor, a făcut un meci foarte bun şi îl felicit pentru califcare şi îi urez mult succes", a declarat antrenorul echipei clujene.

Comenteaza