Patronul CFR-ului: ”Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF” / Ioan Varga ameninţă FRF cu plângeri penale

Patronul CFR-ului: ”Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF” / Ioan Varga ameninţă FRF cu plângeri penale

Patronul CFR-ului, Ioan Varga, și-a anunțat ieșirea din fotbal după ce echipa sa a obținut un singur punct pe teren propriu în partida cu Universitatea Craiova, scor 1-1, iar titlul a devenit o misiune imposibilă pentru "feroviari".

CFR Cluj și CS U Craiova s-au încurcat reciproc duminică seara pe stadionul din Gruia. Ardelenii au acuzat în termeni duri arbitrajul la finalul confruntării care îi ține la 7 puncte de primul loc, ocupat de Farul Constanța, cu 3 etape înainte de finalul play-off-ului.

Patronul CFR-ului a declarat pentru Digi Sport că renunță să mai investească bani în fotbalul din România și a numit sistemul VAR din țara noastră o hoție a FRF.  

"Cei mai hoți sunt arbitrii, împreună cu cel mai ieftin sistem VAR. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin.

De aceea nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia, au făcut premeditat. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal. Este ultima mea intervenție", a spus Ioan Varga.

Patronul Ioan Varga nu a intrat în direct la Digi Sport Special, dar a corespondat pe mesaje cu unul dintre producătorii emisiunii. Acesta a precizat și că se vor face plângeri penale împotriva arbitrilor și a celor de la FRF.

"Cătă (n.r. Cătălin Andrieș, unul dintre producătorii emisiunii), te rog să pui pe ecran că facem plângeri penale contra arbitrilor și a FRF", a transmis Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj.

Şi antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a avut la rândul său o reacție nervoasă și a acuzat arbitrajul şi sistemul VAR. "Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul e să nu meargă CFR în Europa", a declarat Petrescu.  

Comenteaza