Ionuţ Badea a semnat cu Braşovul şi debutează contra Universităţii

Ionuţ Badea a semnat cu Braşovul şi debutează contra Universităţii
Ionuţ Badea este noul antrenor al celor de la FC Braşov şi va debuta pe banca tehnică a noii sale echipe tocmai contra “Şepcilor roşii”, în meciul de luni.

Badea se va confrunta cu fostul său elev, Claudiu Niculescu, cel care a reuşit să strângă şase meciuri consecutive fără înfrângere, din care a adunat 12 puncte. Finanţatorul "stegarilor", Ioan Neculaie, a făcut ieri o dezvăluire surpriză: negocia cu Badea de un an şi jumătate.

Neculaie l-a flatat pe noul său antrenor, pe care l-a comparat cu Răzvan Lucescu, şi el ex-tehnician al Braşovului. "Negocierile cu Ionuţ durează de mai bine de un an şi jumătate, iar acum am reuşit să-l aduc la Braşov. Ionuţ Badea este un antrenor bun, pe care am dorit să-l aduc la Braşov la fel de mult ca şi pe Răzvan Lucescu acum câţiva ani. Avem un proiect pe termen lung şi cred că l-am convins cu acest lucru", a spus omul cu banii de sub Tâmpa. Badea va lucra la noua sa echipă cu acelaşi staff pe care l-a avut şi la Cluj, urmând să fie ajutat de Dragoş Radu şi Luigi Maione. Antrenorul a evitat să facă însă vreun comentariu legat de partida cu Universitatea, fosta sa formaţie, însă a anunţat că vrea ca în trei ani să joace cu Braşovul în Europa. "În funcţie de investiţiile pe care Ioan Neculaie le va face în jucători, lucrurile se pot aşeza pe un făgaş normal al performanţei. Este o perioadă dificilă, cu un final de campionat echilibrat atât la vârf, cât şi în subsolul clasamentului. Avem încredere că lucrurile pot fi rezolvate în favoarea noastră. Îmi aduc cu plăcere aminte de publicul cald de la Braşov şi sper ca suporterii să fie alături de echipă, mai ales acum, când trecem printr-o perioadă de încercare. Sunt convins că ne putem îndeplini obiectivul în acest sezon", a spus Badea.

În aceste condiţii, partida dintre FC Braşov şi "U" Cluj se anunţă şi mai interesantă, având în vedere că Ionuţ Badea şi Claudiu Niculescu se vor afla faţă-n faţă din postura de antrenori. Meciul se va disputa luni, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

(D.S.)

 

 

Etichete
Comenteaza