Ionuţ Badea acuză lipsa de organizare în jocul “studenţilor”

Ionuţ Badea acuză lipsa de organizare în jocul “studenţilor”
Ionuţ Badea a intrat, începând de ieri, pe lista antrenorilor care au pregătit Universitatea Cluj în decursul ultimilor 92 de ani.
Tânărul tehnician a fost extrem de calm pe perioada partidei, protestând doar la câteva decizii ale arbitrului Florin Marcu. La final, Badea şi-a lăudat jucătorii pentru dăruire, dar i-a taxat pentru modul în care s-au organizat la fazele premergătoare marilor ocazii mureşene.

“Azi (ieri - n. red.) n-am făcut o partidă foarte bună. Am suferit destul de mult la ambele faze ale jocului, iar concentrarea în multe momente nu a fost 100%. La nivel motivaţional, echipa merită felicitări. Lipsa de organizare ne-a privat de mai multe ocazii de a înscrie”, a spus Ionuţ Badea. Acesta şi-a motivat înlocuirea prematură a lui Habib Balde, spunând că francezul a fost copleşit de importanţa partidei.

În schimb, Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul celor de la FCM Târgu-Mureş, a considerat rezultatul echitabil, dar a scos în evidenţă faptul că formaţia sa a avut mai multe ocazii de a înscrie. “Moţul” nu a vrut să comenteze huiduielile şi mesajele galeriei clujene la adresa sa, spunând că nu merită băgate în seamă. Pe unul dintre ele trona inscripţia “Sabău = Iuda”. “A fost un joc echilibrat. Cred că am câştigat la raportul ocaziilor de gol. Din punctul meu de vedere, nu ar trebui să mă întrebaţi şi să discutăm despre gestul unor aşa-zişi suporteri. Eu nu vreau să-i judec şi îi înţeleg. Probabil că sunt vreo 20-30 de fani mai tineri care nu m-au văzut jucând şi nu ştiu că eu am reprezentat «U» Cluj la echipa naţională. Hai să nu ne coborâm la nivelul lor şi să-i educăm”, a spus Sabău, care nu a dorit să comenteze informaţiile care-l dau ca principal favorit la banca tehnică a CFR Cluj.

Comenteaza