Ironizat de Becali, Trică vrea să-l bată duminică: "Meciul acesta înseamnă foarte mult pentru noi"

Ironizat de Becali, Trică vrea să-l bată duminică:
Deşi campionatul nu mai are nici o miză pentru CFR Cluj, Eugen Trică vrea să învingă Steaua cu orice preţ.

Ironizat de patronul Stelei, George Becali, antrenorul echipei din Gruia vrea să se revanşeze pe teren. „Meciul acesta contează foarte mult pentru noi şi vom face tot posibilul să învingem Steaua", a spus Trică.

CFR Cluj primeşte duminică vizita Stelei, „viitoare campioană", aşa cum a prezentat-o Eugen Trică. Formaţia bucureşteană şi-a redus din turaţie în ultimele două luni, având o scădere vizibilă în joc. De altfel, echipa lui Reghecampf vine duminică la Cluj după două meciuri fără victorie, 1-1 în Giuleşti cu Rapid şi 2-2 pe teren propriu în faţa Petrolului Ploieşti. „Avem un blazon de apărat şi ne gândim doar la meciul cu Steaua acum, e foarte important pentru noi şi vom face tot posibilul să câştigăm. Jucăm pe teren propriu şi suntem obligaţi să învingem Steaua. Sigur, întâlnim viitoarea campioană, dar nu are importanţă acest lucru. Vreau să bat Steaua cu orice preţ. Meciul cu Bistriţa m-a mulţumit, mi-a plăcut atitudinea jucătorilor şi asta vreau să văd mereu. Era foarte important să nu luăm gol şi am reuşit acest lucru, iar acum avem un moral ridicat pentru jocul de duminică", a explicat antrenorul „feroviarilor". Deşi a reuşit să schimbe atitudinea jucătorilor, iar exprimarea CFR-ului din teren a crescut după venirea sa, Trică e ironizat de Gigi Becali. „Cine e Petrică ăsta?. Nu ştiu cine e acest Petrică", a spus recent finanţatorul Stelei la un post de televiziune. Eugen Trică a activat în cariera de jucător timp de 4 ani şi la Steaua, în perioada 1999-2003. În etapa trecută a obţinut primul succes pe banca CFR-ului, impunându-se cu 5-0 pe terenul Gloriei Bistriţa. A fost prima victorie pentru clujeni în 2013, după o serie neagră de 10 partide oficiale fără succes.

Meciul dintre CFR Cluj şi Steaua se va juca duminică, de la ora 20:30 pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport şi în format live-text pe ziuadecj.ro

După 27 de etape, Steaua e lider autoritar cu 65 de puncte, cu 15 în plus faţă de Astra Giurgiu, ocupanta locului secund. CFR Cluj e doar pe 8, cu 39 de puncte.

Mureşan, suspendat două etape

Gabi Mureşan s-a ales cu două etape de suspendare după eliminarea din meciul cu Astra Giurgiu, din manşa tur a semifinalelor Cupei României. Mijlocaşul a primit direct cartonaşul roşu după un cot aplicat lui Takayuki Seto în minutul 30 al partidei. Fotbalistul a fost pedepsit şi de club după eliminare, Mureşan fiind amendat cu 8000 de euro. De asemenea, el a fost trecut pe lista de transferuri şi este posibil să plece la vară din Gruia.

 

Comenteaza