Îşi toarnă cenuşă în cap: “Gândurile noastre erau la Mediaş”

Îşi toarnă cenuşă în cap: “Gândurile noastre erau la Mediaş”
Baschetbalistul sârb al campioanei “U” Mobitelco, Vladimir Mijovic (foto), admite că formaţia sa a desconsiderat-o vineri pe ultima clasată, Politehnica Iaşi, clujenii fiind mai degrabă concentraţi asupra derby-ului de mâine, de la Mediaş, cu liderul provizoriu Gaz Metan. Întâlnirea din cadrul etapei a XXVI-a începe la ora 18:15.

Victoria poticnită a "studenţilor" (81-70) a fost încununată cu un salt de o poziţie în clasamentul Diviziei A, până pe locul III, dar jocul lor a lăsat din nou de dorit. Principalul marcator al campioanei, cu 21 de puncte, Vladimir Mijovic, recunoaşte că el şi coechipierii au privit de sus "lanterna roşie" a Diviziei A, fiind interesaţi de soarta partidei pe care o vor disputa mâine la Mediaş. "U" Mobitelco a acumulat 39 de puncte, unul mai puţin decât echipa lui Ovidiu Teleabă. "Cred că nu am luat în serios acest meci, aşa cum ar fi trebuit încă de la început. Mintea noastră şi gândurile noastre sunt la meciul cu Mediaş, asta pe de o parte, iar pe de altă parte, echipa din Iaşi a intrat foarte motivată în teren, pentru că juca împotriva echipei campioane şi nu avea nimic de pierdut. Trebuie să ne obişnuim cu ideea că fiecare echipă va da tot ce are mai bun când joacă împotriva noastră pentru că suntem campioana, iar noi trebuie să fim mult mai puternici pentru a le putea răspunde aşa cum trebuie", a declarat baschetbalistul pentru site-ul oficial al clubului.

Colegul său, Zoran Krstanovic, recunoaşte şi el că întreaga echipă s-a relaxat prematur. "Ştim că trebuie să jucăm mult mai bine decât am făcut-o la Iaşi. În anumite momente ne-am găsit ritmul şi am început să jucăm, dar am pierdut prea multe mingi. Echipa din Iaşi a jucat fără presiune, au fost foarte motivaţi. Antrenorul nostru are dreptate să fie supărat pentru că, dacă vrem să avem rezultate bune, atitudinea şi devotamentul trebuie să fie la un nivel mult mai înalt. Am avut şi 20 de puncte diferenţă la un moment dat, dar le-am permis adversarilor să revină în joc. Pregătim de acum meciul cu Mediaş şi sperăm să arătăm un baschet de calitate", a încheiat "Zoki".

 

 

Etichete
Comenteaza