Italienii dau verdictul în cazul mutării lui Krasniqi la Lazio: "Antrenorul Clujului poate să doarmă liniștit"

Italienii dau verdictul în cazul mutării lui Krasniqi la Lazio: "Antrenorul Clujului poate să doarmă liniștit"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorul în vârstă de 24 de ani al formației din Gruia a fost considerat în ultimele luni una dintre principalele ținte ale echipei din capitala Italiei.

Remarcat de antrenorul celor de la Lazio, Maurizio Sarri, înaintea dublei din UEFA Conference League, Ermal Krasniqi a fost automat asociat cu un posibil transfer în Serie A. Mai mult, faptul că directorul sportiv al romanilor e albanezul Igli Tare a alimentat zvonurile.

Cu toate acestea, posibila mutare a jucătorului kosovar de la CFR Cluj la formația de pe Olimpico are șanse mici de a se realiza, anunță italienii.

"Primele zvonuri despre Krasniqi au început să circule după ce Sarri a vorbit frumos despre el înaintea meciului dintre Lazio și CFR Cluj. În timp, zvonurile nu s-au risipit, ci din contră, au crescut.

În România există certitudinea că jucătorul kosovar este o țintă a lui Lazio. A sosit la Cluj în ianuarie, după ce anterior jucase pentru Ballkani, iar extrema născută în anul 1998 a arătat că este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

Inclusiv Petrescu a subliniat la ultima conferință importanța lui Krasniqi, când a fost întrebat despre posibilul transfer la Lazio. Pentru moment, antrenorul Clujului poate să doarmă liniștit. Ar fi vorba doar despre un zvon", susține cei de la lalaziosiamonoi.it.

De la sosirea sa în Gruia, în ianuarie 2023, Ermal Krasniqi a marcat 5 goluri și a oferit două pase decisive, în 19 apariții.

Comenteaza